..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Buurtfeest Loenersloot

Zaterdag 9 oktober is er een buurtfeest op het pleintje aan de Voorburgstraat. 's Ochtends koffie met iets lekkers, 's middags oudhollands spelen voor de kinderen en 's avonds gezellig borrelen. Ben je ouder dan 12 jaar, neem dan je coronatoegangsbewijs mee.

10:30 - 12:00 Koffietijd!

In een tent serveren we koffie, thee met een appeltaart en cake. Uiteraard is er extra focus op de ouderen. We vragen u als goede buur om uw naasten mee te nemen naar de koffie.

14:00 - 17:00 Speeltijd!

’s Middags is er rondom de tent aan de Voorburgstraat een speelfeest gaande. Vooral de kinderen hebben hier de aandacht gekregen. Een springkussen en oud Hollandsche spelen als sjoelen, zaklopen, blikgooien en een bibberspiraal zorgen voor vertier en plezier. Uiteraard is er limonade en de suikerspinnen kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

20:00 - 22:00 Borreltijd!

Een ieder die wil is welkom voor gezelligheid met een drankje, een stukje muziek en dans.

Vrijwilligers gezocht

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor het opbouwen (om 09:00 en 12:00 uur) en (oudere jeugd als) begeleiding bij de diverse spelen. Het opruimen bewaren we voor de volgende dag (10:00) en hulp wordt ook dan zeer gewaardeerd.
Wil je helpen, geef Henk dan een belletje of WhatsApp-je op 06 55 79 56 26.

Dit buurtfeest wordt gesponsord door "Triade Party Rent" en "Leo Sleutel woonhuis en bedrijfsbeveiliging".

triade party rent
Leo Sleutel