..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Speciale taartjes thuis bezorgd

Sinds kort hoef je niet meer de deur uit voor speciale en lekkere taartjes. Mac’s Cakes, gevestigd in Loenersloot, creëert allerlei mooie taartjes die aan huis worden geleverd!

In de webshop zijn wisselende bijzondere tartelettes te vinden die van donderdag t/m vrijdag tussen 9:00-11:00 aan huis bezorgd worden voor maar €1,50 (en gratis bij besteding vanaf €30). Ook kun je er terecht voor gepersonaliseerde, thema- en bruidstaarten.

Mac bakt al ruim 10 jaar met heel veel plezier allerlei creaties. ‘Ik heb een passie voor taart. Niet alleen om te eten maar vooral om ze te creëren. Ik loop over van creatieve ideeën met zoetigheden.” Achter alle taartjes in de webshop zit een verhaal. Zoals Mac’s favoriete cocktail de Pornstar Martini, Kasteel Loenersloot of de Matcha Garden met een omgevallen bloempotje op groene theemousse. Of de Barraquito, een heerlijke combinatie van koffie, vanille en Licor 43. “Tijdens een vakantie op Tenerife ontdekte ik daar een typisch koffiedrankje, de Barraquito. Bij de eerste slok dacht ik: hier moet ik een taart van maken!”

De taartjes komen in een kartonnen doosje met mooie strik.

T/m 30 november shop je nog met 10% korting met actiecode MACSCAKES10 en in de woorden van Mac: “Er is altijd een reden voor taart!

www.macscakes.nl