..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Stemmen in drive-thru Breukelen

Wilt u makkelijk en veilig uw stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen vanuit uw eigen auto? Kom dan woensdag 17 maart naar het parkeerterrein bij het Van der Valk-hotel in Breukelen. Op deze centraal gelegen locatie vlak bij de A2 richten we een drive-thru-stembureau in waar u kunt stemmen zonder dat u uit de auto hoeft te stappen. De drive-thru gaat om 6.30 uur al open en sluit om 21.00 uur.

Dit drive-thru-stembureau biedt u de kans om van achter het stuur uw stem uit te brengen. Lekker snel en makkelijk. De drive-thru is zo ingericht dat meerdere mensen tegelijk kunnen stemmen. Ook niet-automobilisten zijn welkom. Het adres van de drive-thru is Stationsweg 91 in Breukelen.

Stemgeheim

Komt u met meerdere mensen in één auto? Vanwege het stemgeheim kan alleen de bestuurder zelf vanuit de auto stemmen. Passagiers moeten uit de auto stappen. Voor hen staan er reguliere stemhokjes klaar.

Ook voor kiezers buiten de gemeente

Het drive-thru-stembureau kan ook gebruikt worden door kiezers van buiten onze gemeente. Zij moeten dan wel een kiezerspas hebben aangevraagd bij hun eigen gemeente. Aanvragen kon tot 12 maart 2021 om 17.00 uur.

Meer weten?

Alles over de verkiezingen vindt u op www.stichtsevecht.nl/verkiezingen.