..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Henry van Loon met Sleutelmoment in theater Piet Mondriaan

Zaterdag 11 november 2017 komt cabaretier en acteur Henry van Loon, sinds 2005 lid van Comedytrain, naar Abcoude. Hij had groot succes met zijn voorgaande cabaretprogramma's De Henry van Loon Entertainment Show, Electropis en Sluimer.

Het kan snel gaan. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam. Maar niet voordat je als trots gezinshoofd met oergezellige kinderen hebt laten zien hoe gastvrijheid bedoeld is. Ondertussen speel je de lead in een musical. Het zou zomaar kunnen. Althans in het universum van Henry van Loon. En in zijn voorstelling Sleutelmoment zou het wel eens allemaal tegelijkertijd kunnen gebeuren.

De pers over Henry van Loon:
- de Volkskrant (****): ‘Henry van Loon heeft een bijzondere comedystijl ontwikkeld waarin hij stand-up, types, liedjes en visuele grappen samenbrengt.
- Het Parool (****): ‘De grappen zitten werkelijk overal (…) Van Loon is één van de getalenteerdste komieken van Nederland.’
- 8weekly (****) : ‘Henry van Loon weet gekte maximaal uit te buiten. (…) Met Sleutelmoment laat Van Loon zien dat hij de kunst van het absurdisme beheerst.’
-Theaterkrant (****): ‘Fascinerend en bijzonder grappig.’

Theater Piet Mondriaan, zaterdag 11 november 2017
Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 16,00 / CJP € 11,00
Kaarten bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32 of via www.theaterpietmondriaan.nl

Foto: Bob Bronshoff