..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Sonja van Geerenstein en oud-collega Rens Elbertsen over hun droombaan bij de KNVB

Sonja van Geerenstein en oud-collega Rens Elbertsen van de KNVB zijn te gast voor de volgende inspiratiesessie op maandag 23 april van 15.00 tot 16.30 uur in het restaurant van het gemeentehuis aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen. De bijeenkomst staat ook open voor inwoners uit en ondernemers in Stichtse Vecht. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wij laten ons inspireren door Sonja en Rens, omdat zij werken vanuit hun passie en zo hun droombaan gevonden hebben.

Oranjeleeuwinnen

Op 6 augustus 2017 hebben ‘onze’ Oranjeleeuwinnen geschiedenis geschreven: ze wonnen het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal. Om dit voor elkaar te krijgen, moeten alle condities perfect zijn en daar heb je teammanagers voor nodig. Sonja is teammanager Nederlands Vrouwen Elftal en Rens is teammanager Nederlandse Vrouwen Jeugdteams.

Wilt u weten hoe de Oranje Leeuwinnen tot dit succes zijn gekomen? Wat voor veranderingen bracht het winnen van het EK allemaal met zich mee? En hoe is het voor Rens en Sonja om te werken vanuit passie? Rens en Sonja komen maandag 23 april om hierover te vertellen.

Inspiratiesessies

Stichtse Vecht organiseert maandelijks een open inspiratiesessie om medewerkers te enthousiasmeren hoe zij hun werk anders kunnen doen, leuker kunnen maken. We geloven daarbij in de kracht van ieder individu, waarbij we ervan overtuigd zijn dat als je weet waar je goed in bent en je daar je werk van kunt maken, het resultaat daardoor beter en leuker wordt. Iedereen, zowel de medewerkers als de inwoners en ondernemers, plukt daar de vruchten van. De sessies zijn bedoeld voor medewerkers, inwoners en ondernemers uit Stichtse Vecht. Onderwerpen lopen uiteen en sluiten aan bij de ontwikkelingen in de samenleving en bedrijfsleven.

Aanmelden

Wilt u bij de sessie aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk donderdag 19 april een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeld hierin uw naam en (indien van toepassing) van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar dit e-mailadres of neem telefonisch contact op via 14 0346 en vraag naar Cathelijne Dapiran of Annemijn van Bokhoven.

Bron: Persbericht 041 Stichtse Vecht.