..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

1e Kids-tennis-patat-instuif van het seizoen

Op sportpark De Heul is vrijdagmiddag 21 april de 1ste Kids-tennis-patat-instuif van dit seizoen bij LTC Loenen! Plezier in tennis krijg je niet alleen door training maar gewoon door met elkaar lekker veel te ballen. Om dit te stimuleren organiseert LTC Loenen ook dit jaar weer op de 3e vrijdag in de maanden april, mei en juni een gezellige tennisinstuif voor de jeugd.

Alle jeugd uit Loenen, Loenersloot, Vreeland en Baambrugge kan meedoen. Wil je eens proberen of tennis iets voor jou is? Kom gerust en neem je vrienden en vriendinnetjes gelijk ook mee. De tennisleraren van CTO (Jeroen, René, Robin) verzorgen de instuif en houden daarbij rekening met leeftijd en spelniveau. En zeker zo belangrijk: aansluitend na de training met alle deelnemers genieten van Ron’s heerlijke patat!

16:15 Inloop jeugd van 4 t/m 9 jaar (Tenniskids Blauw, Rood en Oranje)
16:30 – 17:15 Tennisinstuif jonge jeugd

17:00 Inloop jeugd 10 t/m 17 jaar (Tenniskids Groen en Geel)
17.15 – 18:00 Tennisinstuif oudere jeugd

Mis ze niet! Reserveer alvast de volgende Kids-tennis-patat-instuif momenten in de agenda:

Vrijdag 19 mei
Vrijdag 16 juni

Jij komt toch ook!

Vooraf aanmelden is niet vereist maar wel fijn om een goede inschatting van de benodigde begeleiding en patat te kunnen maken. Stuur daarvoor een mailtje met naam en geboortedatum van jou en je vriend(innet)jes naar ltcloenen-vcl@outlook.com .

Oh ja! Instuif en patat zijn gratis