..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Dirk Scheele in theater Piet Mondriaan

Grote kindervriend Dirk Scheele staat garant voor een uitbundig feest!

Dirk Scheele heeft een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd’s.
Dirk is mateloos populair bij kinderen. Naast zijn succesvolle theatertournees en zijn dagelijkse televisieserie op Nickelodeon heeft hij nu ook een fantastisch bekeken Youtube-kanaal. Iedereen is gek van zijn liedjes en filmpjes en met meer dan 16 miljoen views houdt Dirk elke dag contact met zijn fans! De absolute hit op zijn Youtube-kanaal is Huis, tuin en keukenavonturen en dat is de reden om die nu in de theaters te brengen.

Dirk Scheele woont in een huis en dat huis staat in een tuin. Hier ligt de basis voor de voorstelling Huis, tuin en keukenavonturen .

Kom op bezoek bij Dirk en maak met al zijn liedjes een reis door zijn huis waar altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen en de dieren in de tuin zingen mee met al zijn liedjes. En als Dirk muziek wil maken en daarbij handen te kort komt zijn er gelukkig genoeg kinderen in de zaal om hem daarbij te helpen.

Het ontaardt in een uitbundig feest, waarbij iedereen uit zijn bol knalt bij de pantoffelpolonaise en de pannenkoekenparty!

Dirk Scheele: Huis, tuin en keukenavonturen
Theater Piet Mondriaan, zondag 15 oktober 2017
Aanvang: 13:30 uur en 15.30 uur (twee voorstellingen)
Entree: € 11,00

Kaarten bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32 of via www.theaterpietmondriaan.nl