..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Kern met Pit

Wilt u een speeltuin aanleggen in de buurt, een klusschuur, of een toneelstuk maken met jongeren in de buurt? Iedereen die een goed idee heeft voor zijn wijk of buurt, en die er echt werk van wil maken, kan het idee aanmelden bij Kern met Pit. Dat kan nog tot en met 31 oktober.

Waarom aanmelden

Kern met Pit staat voor u klaar met tips, advies en laat u gebruik maken van de contacten in hun netwerk. Daarnaast kunt u gratis meedoen aan interessante workshops. En lukt het u om uw idee binnen een jaar werkelijkheid te laten worden? Dan ontvangt u het predicaat Kern met Pit en 1.000 euro voor het project. En u maakt ook nog eens kans op de Gouden Pit ter waarde van 3.000 euro.

Hoe aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.kernmetpit.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de voorwaarden, de workshops en andere projecten.

Provincie is partner van Kern met Pit

Provincie Utrecht vindt het belangrijk dat goede ideeën voor de leefbaarheid ook echt de kans krijgen om tot bloei te komen en is daarom partner geworden van Kern met Pit. Voor dorpen en de kleine kernen in de provincie zijn er daarnaast nog andere (subsidie)mogelijkheden om burgerinitiatieven te ondersteunen. Programmabureau Utrecht-West begeleidt initiatieven uit het westen van de Provincie bij hun subsidieaanvraag. Kijkt u op "Samen werken aan leefbaarheid". U kunt ons uiteraard ook bellen: 030 258 38 71 of een e-mail sturen: info@utrecht-west.com.

Agenda Vitaal Platteland

De provincie Utrecht, Gebiedscoöperatie O-gen en programmabureau Utrecht-West werken samen aan een krachtig en vitaal landelijk gebied. Waar iedereen nu, maar ook in de toekomst van kan genieten en waar ondernemers blijvend een gezond bedrijf kunnen runnen. Dit is vastgelegd in de Agenda Vitaal Platteland.

Samen werken aan leefbaarheid: http://www.utrecht-west.com/PageByID.aspx?sectionID=155803&contentPageID

Agenda Vitaal Platteland: http://www.provincie-utrecht.nl/onderwerpen/alle-onderwerpen/agenda-vitaal/