..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Theater Piet Mondriaan start met grote namen

Het nieuwe seizoen in Theater Piet Mondriaan telt maar liefst vierendertig voorstellingen. Er staan weer veel grote namen op het programma, gevestigde artiesten die in den lande vooral de grote theater- en concertzalen vullen maar tegelijkertijd graag bereid zijn ons bescheidener podium te betreden. Wat te denken van Youp van ’t Hek, Freek de Jonge, Dolf Jansen, Daniël Arends en Lenette van Dongen, om maar enkelen uit het ruime aanbod cabaretiers te noemen?

Voor de toneelliefhebbers zijn er dit jaar maar liefst vijf toneelstukken, met onder meer Aart Staartjes, Victor Reinier, Peter Tuinman, Chris Peters, Annick Boer, Ingeborg Elzevier. Veel mag u ook verwachte van de theaterconcerten met Edsilia Rombley, Spinvis, The New Cool Collective en virtuoos topvioliste Rosanne Philippens.

Ook popmuziek komt aan de beurt met o.a. Bertolf en Tim Akkerman. Bovendien zijn er voor het hele gezin twee spectaculaire jeugdvoorstellingen door toppers als Meneer Monster en Ida van Dril. Last but not least staat er ook weer veel jong talent op het podium. Wees er snel bij! Een aantal voorstellingen is al uitverkocht.

Kijk op www.theaterpietmondriaan.nl voor het volledige programma. Hier kunt u ook zien voor welke voorstellingen helaas geen kaarten meer beschikbaar zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website of bij The Readshop, Hoogstraat 32, Abcoude.