..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

New Cool Collective in Theater Abcoude

De bekende topband New Cool Collective is op 29 september te bewonderen in Abcoude! 2018 is een feestelijk jaar voor New Cool Collective (NCC): de band bestaat maar liefst 25 jaar! Deze maand kwam het album XXV uit met een selectie muzikale hoogtepunten uit het bestaan van de band.

Het begon allemaal in 1993 in de Amsterdamse Soul Kitchen met Benjamin Herman en DJ Graham B. Terwijl Graham B. platen draaide, speelde Benjamin, een unieke combinatie. Uiteindelijk leidde dit tot het achtkoppige NCC, waarmee de band ontelbaar vaak heeft getourd langs de hipste jazzclubs en festivals over de hele wereld.

De band werd bekroond met veel prijzen waaronder meerdere Edisons en een Gouden Kalf. NCC is een hechte eenheid geworden die niet meer weg te denken is bij live televisieprogramma’s, theaters, grote podia, de jaarlijkse Uitmarkt in Amsterdam, kleine clubs, jazzfestivals, popfestivals, wereldmuziekfestivals en alles wat je maar kunt bedenken.

De setting in Theater Abcoude is een sfeervol sta-concert: een geopende bar, statafels voor de drankjes en ruimte voor dansen en swingen. Zoals bij de clubtours. Kortom: een groot feest!

Theater Piet Mondriaan, zaterdag 29 september 2018
Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 20,00/ CJP € 14,00

Kaarten bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32 of via www.theaterpietmondriaan.nl