..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Jochen Otten met 'Troosten' in theater Piet Mondriaan

Doordachte, diepgaande humor van Jochen Otten met een perfecte timing

Jochen Otten kennen we van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters, dat wordt gemaakt door Jochen Otten zelf, Ronald Goedemondt, Leo Alkemade en Bas Hoeflaak en uitgezonden op BNN. Goed voor meer dan 60 miljoen (!) views op YouTube. Anderen kennen hem als Meester Hank uit de serie Mees Kees.

Jochen is ook lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain. Hij schreef voor programma’s als Dit was het Nieuws en Spijkers met Koppen en is steeds vaker als acteur te zien in films en series.

In de voorstelling Troosten vraagt Otten zich af hoe zou het zijn om iemand te kunnen troosten. Jochen heeft vooralsnog geen idee. Ondanks zijn gebrek aan moederinstinct en het grote, diepe gat in zijn empathisch vermogen zult u zich getroost weten door zijn spervuur aan rake grappen in dit prachtige, persoonlijke verhaal.

Een sterrenregen in de pers over Troosten:
Theaterkrant (****): Sterke voorstelling. Grappige observaties. Spannend Verhaal.HDC Media (****) Snel, adrem en vol humor.
De Telegraaf (****): Even schrijnend als geestig. Otten weet haarfijn de juiste toon te zetten. Hilarische scenes.
Cabaret.nl (****): Otten heeft zelfspot, deinst niet terug voor droge humor en heeft een perfecte timing. Zijn grappen zijn doordacht, diepgaand.
Otten verdient rijen voor de kassa, uitpuilende jassenrekken en volle zalen.

Theater Piet Mondriaan, zaterdag 10 maart 2018
Aanvang: 20:15 uur
Entree: € 15,00/ CJP € 10,50
Kaarten bij Readshop Abcoude, Hoogstraat 32 of via www.theaterpietmondriaan.nl