..... Klik op de titel om het gehele artikel te lezen .....

Digitaal Vragenuur

Op 24 april 2018 tussen 9:30 en 11:00 uur vindt het Digitaal Vragenuur plaats in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Dit is speciaal bedoeld voor vragen over de gemeente van mensen die hulp kunnen gebruiken bij het werken met internet, de smartphone of laptop. Het Vragenuur wordt georganiseerd door gemeente Stichtse Vecht en de Bibliotheek Angstel Vecht en Venen.

Er kan veel digitaal. Zoals online een afspraak maken om uw grof huisvuil te laten ophalen of een afspraak maken voor het verlengen van uw rijbewijs. Vindt u dit lastig, en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem als het kan uw smartphone, tablet, iPad of laptop mee, zodat we u op uw eigen apparaat op weg kunnen helpen. Hebt u geen eigen apparaat, dan zijn er laptops in het gemeentekantoor.

Aanmelden niet nodig.

Het Digitaal Vragenuur is een inloopspreekuur; u kunt dus komen wanneer het u het beste uitkomt. Het is gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden. De koffie staat voor u klaar.

Wekelijks

Naast deze speciale ‘gemeente-editie’ van het Digitale vragenuur, is er elke week een Digitaal Vragenuur in de bibliotheken:

  • Iedere maandagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur de Bibliotheek Maarssendorp. 
  • Iedere dinsdagmiddag tussen 14.00 en 15.30 uur in de Bibliotheek Breukelen. 
  • Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur in de Bibliotheek Maarssenbroek.